Even voorstellen...

13 januari 2023, 16:34

Mijn naam is Ro-Angely geboren op een winterse avond in februari 1993. Ik houd van mensen en wist daarom al heel snel wanneer ik later groot ben, ik met mensen zou willen werken. 

Eerst wil ik vertellen wie ik ben en wat ik doe in mijn dagelijks leven.

Als ik mezelf zou beschrijven dan denk ik aan deze woorden waar ik vooral om bekend wil staan.

‘A happy girl, spontaan, liefdevol, dromenjager en open & eerlijk.

In het dagelijks leven 

In het dagelijks leven ben ik een bezige bij en doe ik vooral veel verschillende dingen. Momenteel werk ik voor een kindzorgcentrum en ondersteun ik leerlingen die moeite hebben met de vakken op school. Dit doe ik als zzp’er, heel belangrijk cuz i need my own space. En als Kindercoach kan ik natuurlijk het stukje: sociaal-emotioneel niet links laten. Dus is het voor sommige leerlingen een mini coaching sessie in plaats van sommen oplossen - sorry not sorry! 

A happy Girl  - Spontaan - Liefdevol - 

Dromenjager - Open & Eerlijk 

Daarnaast in mijn "vrije" uren bouw ik aan mijn business:  Shaé rose - Meidencoaching.

De andere uren die ik "echt vrij" heb haha! Besteed ik het liefst aan mijn lieve vriend, vrienden en familie. Moet zeggen dat ik de balans daar niet in heb.  En zal ik eens heel eerlijk zijn... *🀫* Dit doe ik bewust.

Mijn blogmotto 

Mijn blogmotto voor mijn online journal: this is my story - I will no longer let anyone else write it nor will I apologize for using my voice. Ik ga dingen vertellen wat je vooral niet bij andere leest of hoort. Ik heb een eigen stem en die wil ik gebruiken. Of je het eens bent of niet.. i really do not really care. Dit is mijn safe haven, waar ik lekker alles eruit gooi. 

 

It took me years to really be me and I'm still working on that. Dat is ook de reden dat ik begin met schrijven. Als therapie voor mezelf maar ook om jou te vertellen: houd van jezelf, zorg voor jezelf en wees jezelf. Dat is het mooiste wat je kan zijn. 🧑

Voor nu was dit mijn voorstelronde. Moet nog wel wat verzinnen. Want het woord blogpost vind ik weer zo -cheesy en saai. Als je nog meer wilt weten over mij: lees dan: -MIJN VERHAAL-.  

 

En ohja, ik doe me best om ook zoveel mogelijk op instagram zichtbaar te zijn. Maar oh wat vind ik dat spannend 🫣

Volg mij ook daar - on my journey to become more and more comfy on the gram

 

Dankjewel voor het lezen. En tot de volgende blogpost.

 

Lots of 🫢🏾,

 

Ro-Angely 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.